Consultoria de recepta mèdica privada electrònica

Consultoria de receta médica privada electrónica

Consultoria de recepta mèdica privada electrònica

En aquests dies ell va poder realitzar una altra auditoria de recepta mèdica privada electrònica per a una empresa implantada internacionalment amb una solució d’atenció mèdica, telemedicina, que vol incorporar els requisits de l’homologació de l’OMC per obtenir l’homologació. En aquest cas, la meva feina consisteix a explicar tots els requisits que ens exigeix ​​aquesta homologació perquè el client pugui desenvolupar, sent el meu treball una combinació de consultoria de requisits i d’auditor. Consultoria de recepta mèdica privada electrònica.

Consultoria de recepta mèdica privada electrònica

Sent l’auditor principal a Espanya de recepta mèdica privada electrònica ell ajudat i segueixo ajudant a empreses que tenen solucions informàtiques per a la telemedicina privada i prescripció a complir amb els requisits que atorga l’OMC per a la seva homologació, involucrant des de l’inici, lliurant documents de requisits que jo mateix he dissenyat i desenvolupat per facilitar la feina a terceres empreses, així amb un seguiment setmanal de l’avanç i modificacions de dubtes. Estimem que en qüestió de 8 setmanes l’empresa ha d’haver adaptat els seus processos a les necessitats de l’homologació, incloent qüestions com:

Gestió de pacients.
Gestió de tutors.
Gestió de metges
Gestió de medicaments
Gestió d’estupefaents
Gestió de receptes i tractaments
Signatura electrònica de receptes.
Identificació de l’metge i pacient.
Dispensació mitjançant interoperabilitat amb Nodofarma.
Compliment de protecció de dades.
Requisits de seguretat de la informació.
Full d’informació a l’pacient. HIP.
PIN de receptes d’alta privacitat.
Entre altres qüestions …

Entre els meus propis requisits, els meus propis dissenys de recepta i de HIP, entre altres documents aconseguim que tradueixin els requisits inventariats per l’OMC en els requisits que l’equip tècnic coneix i podrà implementar, assegurant així que l’empresa, si desenvolupa el que les necessitats li sol·licito, podrà homologar davant l’OMC.

Mapeamos requisits de l’homologació a requisits funcionals, en una llista de tasques que marquem el seu grau d’avanç així com en vermell requisits necessaris que requereixen d’un esforç o aclariment addicional.

Luis Vilanova Blanco. Consultor principal i auditor recepta mèdica privada electrònica a Espanya.

recetamedica@luisvilanova.es

911277300